Checkpoint Stalkers 08 – Kainov odkaz žije

Ďalší diel podcastu s ďalšími vylepšeniami!

Tím znova obohatil o svoju prítomnosť pán Cruiser, ktorý sa vrátil aby nám priniesol nové informácie zo sveta World of Warcraft. Diel bol nahraný minulý týždeň, avšak pre pracovnú vyťaženosť sa k vám dostáva s oneskorením, ale to na šťastie nič nemení na jeho aktuálnosti.

MaideN-SK odovzdá hru I Have No Mouth And I Must Scream, o ktorú sa súťažilo, a predstaví celkom novú sekciu s hernými novinkami. Jednou z troch hlavných tém sa stala pripravovaná hra Nosgoth, ktorá pokračuje v šľapajách známej hernej série Legacy of Kain.

V rámci datadisku Warlords of Draenor nám Cruiser objasní princíp a novinky v dungeonoch a raidoch, ktoré už boli sprístupnené a pozrieme sa na nové itemy, systém a všetko podstatné, čo by ste o tomto finále grande mali vedieť.

V indie sekcii dnes Blue predstaví skvelú FPS strieľačku s prvkami RPG, hru E.Y.E. Divine Cybermancy, ktorá si to môže rozdať aj s mnohými AAA titulmi z danej oblasti.

Na záver dovoľte pripomenúť, že máme pre vás v zálohe 5 kľúčov na close beta test hry NOSGOTH. Ako získať jeden z nich, sa dozviete niekde v okolí tridsiatej prvej minúty. 😉

 

Checkpoint Stalkers 08 – Kainov odkaz žije

[youtube id=“BOnKInkNOsw“ width=“600″ height=“340″ position=“left“]

Úvod (00:00)
Výsledok súťaže o I have No Mouth And I Must Scream (02:18)
Bleskové správy (09:25)
Nosgoth (15:13)
Ako získať kľúč na Nosgoth (31:05)
World of Warcraft – Warlords of Draenor II. časť (38:18)
E.Y.E. Divine Cybermancy (01:12:53)

Ak vás podcast Checkpoint Stalkers zaujal, nezabudnite sledovať tieto stránky, na ktorých si môžete vypočuť aj všetky predošlé diely. V prípade, že chcete autorov kontaktovať alebo im položiť nejakú otázku, môžete tak urobiť zaslaním e-mailu na adresu stalkers@slovenciny.com alebo pridaním komentára priamo pod tento článok. V prípade, že si chcete podcast vypočuť zo svojho obľúbeného prehrávača, môžete tak urobiť stiahnutím súboru MP3 kliknutím na link nižšie.

Autor hudby: Jason Shaw (www.audionautix.com)

____________________________________________

MP3 NA STIAHNUTIE: Kliknite na tento odkaz
____________________________________________

Ďalšie odkazy:

Náš YouTube kanál so všetkými predošlými dielmi podcastu a záznamami z hier, ktoré stáli za to.

Sarcastic – pozrite si rating Cruiserovej guildy v celosvetovom meradle. Záujemcovia o vstup sa môžu hlásiť aj na ich vlastnom fóre

Online kníhkupectvo BUX.sk
Na portáli Slovenciny.com pôsobí od roku 2010. Okrem administrácie portálu sa vo voľnom čase snaží prekladať hry do slovenčiny. Medzi obľúbené štýly hier partria RPG, FPS, survival horory a stratégie.